Във връзка със продължаващите протести в грузинската столица Тбилиси, Министерството на

...
Във връзка със продължаващите протести в грузинската столица Тбилиси, Министерството на
Коментари Харесай

Външно министерство предупреждава българите да внимават в Тбилиси

Във връзка със продължаващите митинги в грузинската столица Тбилиси, Министерството на външните работи на Република България предлага на българските жители, които посещават Грузия, да заобикалят огромни събирания и демонстрации, се споделя в предизвестие на Ситуационния център на Министерство на външните работи.

Българските жители следва да се осведомят посредством локалните медии за развиването на обстановката и да следват инструкциите на локалните управляващи. Също по този начин, на българските жители се предлага да заобикалят региони с огромно полицейско наличие , което може да е знак за идни огромни събирания, и да бъдат деликатни, в случай че са наоколо до демонстрации.

При нужда от подпомагане, българските жители в Грузия могат да се извърнат към българското дипломатическо посланичество в Тбилиси на следните телефонни номера: +995 32 272 22 63; +995 577 58 51 52, +995 32 272 22 65 , както и на дежурен телефон за незабавни случаи отвън работно време: +995 577 23 30 30 . Сигнали могат да се подават и на следните имейл адреси към Посолството: [email protected], [email protected] .

Също по този начин, сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център " на Министерството на външните работи: +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: .

Българските жители, които краткотрайно или непрекъснато обитават в чужбина, се приканват да се записват в рубриката " Пътувам за... " на уеб страницата на Министерството на външните работи на Република България:.
 Законът за задграничните сътрудници мина и на второ четене в Грузия Обновена
Законът за задграничните сътрудници мина и на второ четене в Грузия

На фона на продължаващите митинги в страната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР